Vacature Baliemedewerker

 Vanwege de groei en versterking van het team is Mondzorg Beuningen op zoek naar een gemotiveerde en stressbestendige Baliemedewerker voor parttime /  fulltime.

 

                                               Wat ga je doen?

Als Baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van de patiënten, telefoon aannemen, e-mails beantwoorden, patiënten informeren en de agenda beheren.
Je bent de eerste die de patiënt ziet bij binnenkomst en je bent hierdoor hét visitekaartje van de praktijk. Als Baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en je vindt het daarom belangrijk om een luisterend oor te kunnen bieden en behulpzaam te kunnen zijn.
Je werkt samen met een gedreven team van tandartsen, mondhygiënisten en assistentes. Jouw rol binnen het team is onmisbaar, je bent de schakel tussen de behandelkamers en de balie.
Als Baliemedewerker is geen dag hetzelfde en dat maakt jouw werk dynamisch.

 

                                              Wat vragen wij?

Een diploma is geen vereiste, ervaring in de tandheelkunde daarin tegen wel.
Snel kunnen schakelen en geduld is een must! Het is belangrijk om als Baliemedewerker betrokken te zijn in de behandeling die de patiënten ondergaan en bent daarom nieuwsgierig en leergierig. Hiernaast moet je stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen.

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau met bij voorkeur een administratieve opleiding of een achtergrond als Tandartsassistent
  • Ervaring met baliewerkzaamheden/administratie, bij voorkeur met patiënten planning
  • Inzicht in het adequaat beoordelen en plannen van tandheelkundige behandelingen en spoedklachten
  • Dienstverlenende- en patiëntvriendelijke houding
  • Stressbestendig en flexibel
  • Je bent organisatorisch sterk en kunt daarbij multitasken
  • Representatief uiterlijk en een open houding
  • Correcte (Nederlandse) mondelinge, schriftelijke en luistervaardigheden
  • Ervaring met Office-pakket
  • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar

 

                                        Wat bieden wij?

Mondzorg Beuningen is een moderne, goed georganiseerde praktijk met veel expertise en bestaat uit een team van gemotiveerde medewerkers. Je komt terecht in een leuke dynamische omgeving waarin collega’s voor elkaar klaar staan en waarin jij goede ontwikkelmogelijkheden krijgt.

 

                                                      Interesse?

Zie jij jezelf als onze nieuwe Baliemedewerker en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie op praktijkmanager@mondzorgbeuningen.nl.

Heb je nog vragen? laat het ons gerust weten! Ons telefoonnummer is 024-6770313 en vraag naar Laureline Schaftenaar, Praktijkmanager.