Menu

 

 

 


Alexiastraat 69 - 6641 CW Beuningen

Telefoonnummer (024) 677 03 13

Esthetische tandheelkunde: laat uw mooiste glimlach weer zien!

Er gaat niets boven je eigen tanden, maar toch zijn er nog veel mensen niet gelukkig met het aanzicht van hun tanden. Dit kan zijn doordat ze onregelmatig staan, te lang, te kort (afgesleten), verkleurd zijn, spleetjes tussen de tanden en meer. Bij Mondzorg Beuningen bieden wij voor al deze ongewenste situaties een goede oplossing, vaak zonder langdurige en/of kostbare behandelingen.

 

Bleken zonder risico
Vindt u de kleur van uw gehele gebit te donker? Dan kan bleken volgens de "thuisbleekmethode" een oplossing zijn. Wij hanteren deze methode, vanwege het beste resultaat op langere termijn en omdat het een veilige methode is. Oude verkleurde vullingen worden hiermee niet lichter, waardoor het soms noodzakelijk is dat deze naderhand aangepast of vervangen worden.

 

Mooi dankzij facings/veneers
Als ook de vorm of stand van de tanden het probleem is, dan kunnen facings/veneers de oplossing zijn. Hiermee wordt een dun laagje van composiet of porselein op de buitenzijde van uw tand aangebracht, zonder dat daarbij veel tandweefsel verloren gaat. Binnen onze praktijk hebben wij veel ervaring met deze behandelingen.

 

Meer weten?
Neemt u dan gerust contact op.

 

Mondzorg Beuningen laat je weer lachen