Menu

 

 

 


Alexiastraat 69 - 6641 CW Beuningen

Telefoonnummer (024) 677 03 13

Implantologie

 

 

 

 

 

 

 

 

Chirurgie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mondzorg Beuningen: sterk in specialismen

Het veelzijdige team van Mondzorg Beuningen biedt u onder één dak alle specialismen die u nodig heeft voor 100% mondzorg.
U kunt bij ons terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen. Aanvullend zijn wij gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, implantologie, kleine chirurgische ingrepen en
geriatrische tandheelkunde.


Ondanks alle mogelijkheden binnen de tandheelkunde om uw tanden te repareren en daarmee te behouden, gaan er toch nog regelmatig tanden en kiezen verloren. Tegenwoordig kunnen wij deze ontbrekende tanden vervangen door implantaten. Dit is een kunstwortel van titanium met een kroon erop of eventueel een klikgebit.

Het grote voordeel? Hierdoor hoeven de naastgelegen tanden niet te worden beslepen zoals bij een conventionele brug. Ook kunnen uw implantaten dienen als basis voor een prothese, het zogeheten klikgebit, waardoor deze weer stevig zit. Tevens is het mogelijk om de bovenprothese zonder verhemelte uit te voeren.

 

Aangesloten bij de NVOI
Wij werken binnen onze praktijk volgens de richtlijnen van de NVOI (Nederlands Vereniging van Orale Implantologie). Wij zijn dan ook aangesloten bij de NVOI en tandarts de Kleijn is een officieel geregistreerde implantoloog.

 

 

 

Bij Mondzorg Beuningen in plaats van het ziekenhuis
Veel  behandelingen waarvoor u bij een andere tandarts doorverwezen zou worden naar een kaakchirurg voeren wij in onze eigen praktijk bij Mondzorg Beuningen uit. Een stuk prettiger voor u dan de gang naar het ziekenhuis. Voor deze behandelingen zijn wij goed opgeleid en beschikken wij over ervaren assistentie en moderne apparatuur.

Bijvoorbeeld: Wortelpuntoperaties (apexresectie)= verwijdering van wortelpunt

Dit is een chirurgische behandeling, waarbij wij de aangetaste wortelpunt met ontsteking verwijderen.

Deze ingreep verrichten wij als een wortelkanaalbehandeling niet tot het gewenste resultaat heeft geleid of er nog klachten blijven bestaan.

 

De geriatrische tandheelkunde is het onderdeel van de tandheelkunde waarin het gaat om de preventie, de diagnostiek, de behandeling en de nazorg van orofaciale ziekten en problemen bij ouderen.
 

Esthetische tandheelkunde.

Er gaat niets boven je eigen tanden, maar toch zijn er nog veel mensen niet gelukkig met het aanzicht van hun tanden. Dit kan zijn doordat ze onregelmatig staan, te lang, te kort (afgesleten), verkleurd zijn, spleetjes tussen de tanden en meer. Bij Mondzorg Beuningen bieden wij voor al deze ongewenste situaties een goede oplossing, vaak zonder langdurige en/of kostbare behandelingen.

 

 

Meer weten?
Neemt u dan gerust contact op.

 

Geriatrische tandheelkunde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esthetische tandheelkunde