Kleine kaakchirurgische ingrepen:

de juiste kennis bij Mondzorg Beuningen

Wat verstaan wij onder kleine kaakchirurgische ingrepen?

Mondzorg Beuningen verstaat hieronder behandelingen zoals het verwijderen van verstandskiezen en wortelresten, wortelpuntoperaties en meer. We werken hierbij met lokale verdoving. Precies zoals bij het vullen van gaatjes.

Het komt vaak voor dat verstandskiezen verwijderd moeten worden, doordat er te weinig ruimte in de mond is. Ze blijven dan vaker gedeeltelijk bedekt door tandvlees, wat voor flinke klachten kan zorgen. Tevens zijn ze dan moeilijk schoon te houden. Ook dit kan leiden tot gaatjes, of erger nog, de voorliggende kiezen nadelig beïnvloeden.

Bij Mondzorg Beuningen in plaats van bij de kaakchirurg

Veel van dit soort behandelingen voeren wij in onze eigen praktijk bij Mondzorg Beuningen uit. Een stuk prettiger voor u dan de gang naar het ziekenhuis. Voor deze behandelingen zijn wij goed opgeleid en beschikken wij over ervaren assistentie en moderne apparatuur.

Bijvoorbeeld: Wortelpuntoperaties (apexresectie): verwijdering van wortelpunt Dit is een chirurgische behandeling, waarbij wij de aangetaste wortelpunt met ontsteking verwijderen. Deze ingreep verrichten wij als een wortelkanaalbehandeling niet tot het gewenste resultaat heeft geleid of er nog klachten blijven bestaan.